BOLLORE

BOLLORE Heerlijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bollore. Meer weten? Ontdek meer

14 mrt 2022 om 20:23 De roti was erg matig. Bittere saus door te veel kerrie, maar een flauw geheel door te weinig zout. De plaat was een zelfgebakken aangebrand experiment. En maar één helft(?) Tip: proef eens roti bij Paloeloe. Dan durf je dit geen roti meer te noemen.
9 mrt 2022 om 21:56 lekker gegeten zoals het hoort goed verzorgde maaltijden voor herhaling vatbaar
9 mrt 2022 om 19:47 Was top, rendang is een aanrader. Goed warm, flinke portie, vriendelijke bezorger
8 mrt 2022 om 10:57 Smaakte heerlijk!
7 mrt 2022 om 22:17 Het eten was snel bezorgd en erg lekker. De Thaise Curry was een beetje flauw. De Chili Con Carne was goed op smaak.
7 mrt 2022 om 20:51 Heerlijk gegeten! Smaakvol. Groenten perfect gegaard. Fijn gekruid. Vegetarische bami heerlijk
23 feb 2022 om 12:54 Super snel en kei lekker :-) Veel verse kruiden.
16 feb 2022 om 22:20 Chili was erg goed
11 feb 2022 om 1:18 Hoeveelheid eten vond ik karig, zeker voor het bedrag wat ik heb betaald. Ik vond de smaak echt flauw, zelf aardig wat zout en sambal toegevoegd, toen was het goed te doen.
8 feb 2022 om 20:47 Het lekkerste wat ik ooit heb besteld. Dikke tien voor smaak en uitvoering. Ik word vaste klant
19 jan 2022 om 21:04 ik heb genoten van de surinaamse roti compleet, echt een aanrader :-)
12 jan 2022 om 20:06 Bami was op zich lekker, saus ook erg lekker, maar weinig groenten (en vooral rauwe) en de omelet ontbrak.